Játssz ingyen az összes klasszikussal!

A poszt azért is született, mivel ma jön ki a DuckTales: Remastered, amely számomra csak a kreativitás végét jelzi.
Mostanság nem csak, hogy nem tudnak újat kitalálni, de 1:1 átírásokat próbálnak eladni jelenleg 14 euróért! - amúgy a játék kb. 2 óra alatt bőven kijátszható, platformerek is kerüljék, mert kihívás nem lesz benne, jobb lett volna meghagyni nosztalgiának.

Szóval gondoltam összeszedek pár hasznosabb ingyenes linket, ahol ki tudjuk élni magunkat, ha egy kis retrora vágyunk vagy épp rájöttünk arra, hogy inkább újra végig szeretnénk játszani egy klasszikust, mivel megint csak egy bénább játék jelent meg, amelyet a fejlesztő csak úgy hirdet, hogy olyan mint a Zelda, de közben mégse, mert csak egy gagyibb flash játékot tudott összekopizni.

Zelda - Link to the past.png

Elsőként itt az online NESbox.com és a SNESbox.com. Játszhatunk az összes megjelent játékkal bármilyen gépen, hiszen csak egy böngésző kell az egészhez. Ha netalán nem találnánk a kívánt játékot, akkor hozzá lehet adni új ROM-okat is. A játék támogatja a gamepadot, csupán egy fájlt kell letöltenünk és bekonfigurálni a gombokat. Az oldal tartalmaz még olyan extra funkciókat, mint a saját fiók készítés és akkor a mentésekkel se kell bajlódnunk, továbbá akár haverral a neten is tolhatjuk a 2 személyes játékokat szintén zökkenőmentesen.

Mortal Kombat.png

Akinek ez még nem volt elég, annak ott a SSega.com, ahol pedig az összes Sega Genesis és Mega Drive játékkal játszhatunk.

Manapság tombol a retro meg a HD láz, de szerintem érdemes többször átgondolni a vásárlást, hiszen nem feltétlen nyújt jobb élményt, mint egy igazi klasszikus. Kivételek persze vannak, de azt úgyis itt olvashatjátok :)

Nintendo és Super Nintendo:
http://nesbox.com
http://snesbox.com
Sega Genesis és Mega Drive:
http://www.ssega.com

1 komment