15 év után ma visszatér a Mortal Kombat PC-re!

Az év elején még mindenki hitetlenkedve fogadta a hírt, aztán egyre több forrásból is megerősítették, hogy a 2011-es Mortal Kombat 9 Komplete Edition valóban érkezik PC-re.

Mortal-Kombat-Komplete-Edition.jpg

Utoljára 1998-ban jött ki PC-re Mortal Kombat, a számomra egyik leggyengébb 4-es verzió, amelyben Quan Chi kivégzésén kívül nem sok érdekességet találtam. Azóta viszont volt pár rész, amelyeket kipróbáltam volna PC-n is, de sajnos kizárólag konzolokra adták ki őket. Amikor a 9. rész megjelent, akkor már majdnem vettem egy konzolt, mert annyira megörültem, hogy végre rájöttek a fejlesztők, hogy nem kell nekünk plusz ezer karakter vagy 3. dimenzió, hanem a klasszikus játékmenetet kell korszerűen tálalni. Nekem az MK I-II máig a kedvenceim, úgyhogy most örülök, hogy nem egy 3D verziós lerágott csontot dobnak elénk, hanem az egyik legjobb alkotásukat.
A játék ma este 7 órától lesz elérhető digitálisan a Steamen kb. 30 euró környékén, a dobozos verzió augusztusban jön. A Komplete Editon minden kiegészítőt tartalmaz.
Már csak pár óra van hátra, addig is kedvcsináló gyanánt itt az összes kivégzés:

UPDATE: 27.99€ lett a végső ár. Nagyon szép lett a portolás, viszont a multit a haverral nem sikerült sehogy se összehozni, remélem lesz valami leírás vagy javítás hozzá. Tegnap este már minimál laggal sikerült több órát nyomni. Érdemes a keményebb háttér-animációval rendelkező pályákat kihagyni vagy lejjebb vinni a grafikát.

Steamen itt ezen a linken érhetitek el:
http://store.steampowered.com/app/237110/

Ha szeretnél magyarokkal játszani, akkor itt tudsz csatlakozni a MK9 HUN csoporthoz:
http://steamcommunity.com/groups/MK9HUN

17 komment