Ismét Greenlight címek érkeznek Steamre:

Újból eldőlt pár játék sorsa a Steam zöld útján. Szerencsére megint sikerült egy-két kiemelkedően jó alkotás beszavazni, úgyhogy szokásosan a számomra lényegeseket ki is emelném:

steam_greenlight.jpg

Programok:
- Black Ink: ez tetszetős rajzolós app, remélem nem lesz rohadt drága:)
- Driver Fusion

Játékok:
- Anodyne: ezt már próbáltam nem is olyan rég. Kicsit Zelda utánérzés, de más környezetben. Egy bundle-ben majd jó lesz egyszer.

- Distance: a Nitronic Rush (ingyenes) játék végkifejlete. Egyedi és nagyon jó ötlet. A játékmenete pörgős és nagyon jó az irányítása. Mindenképp ajánlott.

- Evoland: egy érdekesebb alkotás, anno a Ludum Dare keretei között volt az ötlet, hogy az RPG fejlődését mutassa be a klasszikustól a jelenkorig. Az nagyon jól sikeredett, a teljes játék pedig még részletesebb és még több izgalmat rejt, hisz folyamatos játékutalások és érdekességek sokasága vár ránk. Ez kell majd:)

- Huntsman:The Orphanage
- Kingdom Rush: a flashes játék tovább fejlesztése. Egyik legrészletesebb és egyedibb alkotás volt anno a neten. Most viszont még több a játék idő, még több a kontent és persze HD-ben az egész. Tower Defense fanoknak must have.

- Legends of Dawn
- Organ Trail: Director's Cut
- Receiver
- Surgeon Simulator 2013
- War Thunder

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153258329

komment