Ingyen Ticket to Ride és Carcassonne!

Ezen a héten két híres társasjáték videójáték változatát szerezhetjük be az Epic-en.

ticket_to_ride_carcassonne_free_epic.jpg

A Ticket to Ride egy könnyen érthető és gyorsan lejátszható társas, ami a taktikázás miatt mindig izgalmas tud lenni. A játék célja, hogy a városok összekapcsolásával teljesítsük a feladatainkat, amiért pontokat kapunk és természetesen a legtöbb pontot szerző játékos nyer a végén. A játékban számos stratégiát lehet alkalmazni, szóval sokáig izgalmas marad, de ha már kezdünk ráunni az alaptérképre, akkor érdemes ránézni DLC-kre, amelyek új kihívást nyújtanak az egyedi térképekkel.

A Carcassonne egy folyamatosan épülő területkártyás építős játék. A játék a dél-franciaországi Carcassonne városról kapta a nevét, ami a bevehetetlen erődjéről híres. Ennek mintájára nekünk is egy várost kell kiépíteni, utakkal, mezőkkel, kolostorral. A játék végén az építményeink és a parasztjaink alapján kapunk pontokat és az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti össze. Ez a játék se olyan nagyon hosszú és szintén könnyen tanulható, viszont itt a legizgalmasabb rész egyértelműen az építés, hiszen minden játék teljesen egyedi pályán történik.

Az akció február 13-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment