Elkészült a Untitled Goose Game képernyőkímélős változata

Az Untitled Goose Game-et gondolom senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egyik legfelkapottabb játék mostanában. Őszintén szólva engem nem az lepett meg, hogy az ilyesfajta vicces játékot ennyire felkapták, hiszen ezeket imádják a streamerek, hanem hogy végre egy olyan poénos játék, amit nem csak nézni, hanem játszani is élvezet.

desktop_goose.png

A játék népszerűsége jelenleg most ott tart, hogy a rengeteg vicces videó, mém és sok más egyéb után elkészült a Untitled Goose Game képernyőkímélős változata, ami tökéletesen visszahozza a Windows 95-ös időket, amikor ezeknek a reneszánsza volt. A liba fel-alá sétál, időnként behoz egy-egy ablakot, de a kedvencem, amikor az egerünkre vadászik és ha nem figyelünk, akkor el is viszi azt magával.

Jópofa cucc, szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, már csak azért is, hogy megismerjétek, régen miért voltak oda a felhasználók. Aki pedig hozzám hasonlóan megélte ezt a korszakot, az meg azért fogja élvezni, mert biztosan előjön pár emlék, mint ahogy nekem is eszembe jutott az egyik kedvencem, az After Dark Looney Tunes Collection, amiben hasonlóan csupa jópofa screensavert lehetett beállítani. Érdekes idők voltak, ki tudja, lehet az internet népe ezt is újra vissza fogja hozni egy új formában.

A képernyőkímélőt itt tudjátok leszedni ingyen (ha tetszik, akkor fizetni is lehet) és ami fontos, hogy a programból az ESC hosszan nyomásával lehet kilépni. Jó mókát hozzá!

komment