Ingyen Rayman Legends!

Ezen a héten a Rayman Legends ingyenes pár napig az Epic Game Store jóvoltából, ami tökéletes választás lehet a közelgő hideg téli napokra.

rayman_legends.jpg

A Rayman az Origins résszel tért vissza a két dimenzióba, ami nagyon jót tett a sorozatnak. Menő új játékmenetet kapott sok új szereplővel, igényes grafikával és fülbemászó dallamokkal, így egyszerre volt nagyszerű és szórakoztató.

Ezt követte a címben szereplő Rayman Legends, amiről nyugodtan kijelenthetjük, hogy a valaha készült legjobb Rayman játék. A Legends valójában az Origins tökéletesre csiszolt változata egy csomó újdonsággal, és azért az is sokat számít, hogy ez a játék alapvetően Wii U exkluzív címként készült, tehát igazi minőségi Nintendo platformernek szánták, csak a Wii U sikertelensége miatt később kiadták minden rendszerre. Öröm az ürömben, hogy ezáltal viszont mindenkihez el tudott jutni ez a kiváló játék, az Epic-nek hála most pedig teljesen ingyen.

Az akció december 6-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment