Ingyen The Messenger!

Ezen a héten kivételesen csak egy játékot szerezhetünk be az Epic fiókunkra, viszont nincs ok a szomorúságra, hiszen konkrétan a 2018-as év egyik legjobb indie játékát kínálják teljesen ingyen.

the_messenger.jpg

A The Messenger egy friss akció-platformer játék a Devolver Digitaltól, ami nem csak sikeresen vissza tudta hozni a híres Ninja Gaiden hangulatát klasszikus NES kivitelben, hanem azt ötvözi a metroidvania stílussal, modern játékelemekkel és humorral, amitől egy teljesen újszerű játékélményt kapunk.
Ezt a játékot régóta meg akartam venni PC-re is, de mint látható, érdemes volt várni, hiszen az Epic heti ingyenes osztogatásába bármi bekerülhet. Az Epic egyébként még egészen az év végéig osztja az ingyen játékokat, tehát én továbbra se fogok nagyon költekezni, ha hetente ilyen minőségi játékokhoz lehet hozzájutni teljesen ingyen.

Az akció november 21-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

Update: ne felejtsétek az ingyenes DLC-t is hozzáadni ;)

komment