Ingyen Layers of Fear és Q.U.B.E. 2!

A héten egy újabb minőségi horror játékot kapunk, ami mellé pedig egy ötletes belsőnézetes puzzle játékot is bezsebelhetünk az Epic jóvoltából.

layers_of_fear_q_u_b_e_2.jpg

Ezen a héten ismét a Bloober Teamtől kapunk egy ingyenes játékot, ez a Layers of Fear, ami a múlt heti Observerhez hasonlóan egy interaktívabb horror séta-szimulátor, amiben szintén a pszipszichedelikus hangulatteremtésre és a komoly történetvezetésre fókuszáltak az alkotók, csak itt sci-fi világ helyett a viktoriánus korban barangolhatunk.

A Q.U.B.E. 2 egy jófajta Portal klón, azaz egy FPP (First Person Puzzle) játék, amiben különböző logikai feladatokat kell megoldani többnyire kockák segítségével. A Portalhoz képest ez a sorozat nem annyira ismert, de szerintem nem rossz, főleg ez a második rész, ami minőségben és tartalomban is sokkal jobb, szóval ha szeretitek a stílust, akkor tuti szeretni fogjátok ezt is.

Az akció október 31-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment