Ingyen Surviving Mars és Rabbids Coding!

Ezen a héten az Epic szokásos ajándéka mellett egy nagyon jópofa Ubisoft játékot is bezsebelhetünk ingyen.

rabbids_coding_surviving_mars.jpg

A Surviving Mars egy tycoon játék a Haemimont Games-től, akik többek között a Tropico sorozattal váltak ismertté. A játék a Tropicóhoz hasonlóan könnyed, átlátható, viszont a marsi környezetnek hála teljesen eltér az eddig megszokott városépítős-manager alkotásoktól. A Surviving Mars tökéletes választás, ha épp meg szeretnéd ismerni a műfajt vagy ha már szeretnél végre ebben a stílusban valami újat is látni, hiszen itt most a Föld helyett a vörös bolygót kell benépesíteni.

Az akció október 17-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Emellett még 2 DLC-t is ingyen be tudunk szerezni szintén a játék oldalán, ha kicsit lejjebb görgetünk: Surviving Mars: Mysteries Resupply Pack + Surviving Mars: Space Race.

A Rabbids Coding egy teljesen freeware játék, ami szerda óta érhető el kizárólag PC-re. Ebben a játékban ismét a dilis nyulaké a főszerep, akik segítségével megtanulhatjuk a programozás alapjait egy igen vicces kivitelben. A játék összesen 32 pályából áll, kezdetben csak alapparancsokat tanít, később viszont már komolyabb ciklusokat is készíthetünk vele.

A feladatok ötletesek és persze nagyon viccesek, viszont inkább csak egy kis kedvcsináló a programozáshoz, mint komolyabb tanító alkalmazás. És habár a játék célközönsége inkább a fiatalok, szerintem simán élvezhető felnőtt fejjel is, különösképp ha szeretitek a Rabbids sorozatot, mert tényleg mókás egy-egy feladat, főleg ha valami rosszat csinálunk.

A játékot ezen a linkek tudjátok beszerezni: https://register.ubisoft.com/rabbids-coding/en-GB

komment