Ingyen Hyper Light Drifter és Mutant Year Zero: Road to Eden!

Az Epic eddig se szórakozott, ha ingyen játék osztásról volt szó, de ezen a héten bátran kijelenhetem, hogy mindent sikerült felülmúlni, hiszen egyszerre két viszonylag új és nagyon menő játékot szerezhetünk be egyetlen forint elköltése nélkül.

hyper_light_drifter_mutant_year_zero.jpg

A Hyper Light Drifter egy művészien kidolgozott pixelgrafikás akció-RPG, amiben a kalandozásunk során látványos harcokban lehet részünk. A játék nagyjából most lesz 3 éves, de még mindig az egyik legjobb indie játékok között szerepel, szóval ha még eddig nem szereztétek be, akkor most mindenképp zsákoljátok be.

A Mutant Year Zero: Road to Eden manapság az egyik legeredetibb XCOM klón, azaz egy körökre osztott taktikai játék. Amit érdemes a játékról tudni, hogy egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberiség szép lassan kiirtotta magát és nukleáris fegyverek hatására mutánsok lepték el a világot. Játékmenetileg szinte teljesen az XCOM-ra épült, ami szerencsére itt egy óriási pozitívum, hiszen nem csak hogy sikerült elérni azt a minőséget, hanem képesek voltak bele tenni még annyi egyediséget és újdonságot, hogy ne érezze bárki, hogy csak egy szimpla átskinezett XCOM-mal van dolga.
A játék egy éves sincs és egyébként Steamen kemény 35 euróba kerül, tehát ha szereted az XCOM-ot vagy csak picit a stílust, akkor mindenképp csapj le rá, mert ilyen jó ajánlatban még soha se volt.

Az akció augusztus 22-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment