Ingyen For Honor és Alan Wake!

A héten ismét egy 18 év feletti játékot kínál ingyen az Epic, amit az előző héthez hasonlóan egy korhatár alatti játékkal pótoltak ki, ami nekünk csak jól jön, hiszen emiatt egy hétig két AAA játékot szerezhetünk be teljesen ingyen.

for_honor_alan_wake_epic.jpg

Az első játék a For Honor, ami sajnos nem lett annyira jó, mint amennyire ígéretes volt a megjelenése idején, de ettől függetlenül bőven el lehet vele szórakozni, rengeteg frissítés és extra kontent érkezett az alapverzióhoz és mai napig több ezren tolják.
Ha szeretitek a középkori kardozós játékokat, akkor mindenképp érdemes ránézni, főleg, hogy most ingyen be tudja zsákolni az összes haver, ami egy óriási előny, hiszen haverokkal a legszórakoztatóbb szétkaszabolni a többieket.

A másik játék az Alan Wake, ami mondhatni már egy klasszikus túlélős-horror játékká nőtte ki magát az évek során. A megjelenése idején nagyon rossz eladásokat produkált, inkább később lett igazán népszerű, amikor fokozatosan kezdtek ráébredni a játékosok, hogy létezik egy minőségi horror játék, ami Stephen King stílusban, klasszikus horror eszközökkel mesél el egy ízig-vérig rémisztő történetet.
Én nehezen bírom az ilyen játékokat, de egyszerűen annyira jó elemeket használ a félelemkeltéshez és a történetmeséléshez, hogy nagyon nehéz volt letenni, mert egyfolytában csak az érdekelt, hogy miként folytatódik a következő fejezet.

Az akció augusztus 9-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment