Ingyen Overcooked!

Ezen a héten se hagy pihenni minket az Epic Games, ismét hozott egy ingyen játékot, ami nem más, mint az utóbbi évek egyik legjobb co-op játéka és egyben személyes kedvencem is, az Overcooked.

overcooked.jpg

Az Overcooked egy aranyos konyha-zsonglőr játék, ami elég komolyan épít az együttműködésre, ezért leginkább  lokálban minimum ketten ajánlott játszani, de akár négyen is főzhetünk egyszerre. A játék lényege, hogy minél gyorsabban teljesítsük a rendeléseket, miközben számtalan dolog fogja nehezíteni a dolgunkat, ami egyszerre lesz szórakoztató és néha kimondottan szemét.
Egészen más élmény, ha ketten, hárman vagy négyen játszunk, hiszen minden felállásban teljesen újra kell gondolni az adott pályát. Nagyon sok co-op játékkal játszottam, de ez az egyik, ami mai napig előkerül, ha multiról van szó. Szóval ha eddig nem volt még egyértelmű, ez most ismét egy kihagyhatatlan ajánlat.

Az akció július 11-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment