Ingyen City of Brass és Obduction!

Ahogy múlt héten említettem, az Epic még nagyobb sebességre kapcsolt és mostantól már hetente osztanak játékot, úgyhogy ismét itt vagyok egy kis ajánlóval.

city_of_brass.jpg

A mostani ingyenes játék a City of Brass, ami egy nem annyira ismert indie rogue-lite FPS játék. Játékmenetileg ez annyit jelent, hogy random szinteken kell átvergődni az ellenségeken, csapdákon, miközben kincseket és jobb felszerelést, fegyvereket gyűjthetünk. Stílusilag nem sok újdonságot kapunk, inkább a kivitelezésben van az érdekessége, merthogy az egész játékot az Ezeregyéjszaka mesés világába helyezték, gyönyörű arab helyszíneken játszódik, a szépségről pedig az Unreal 4 motorja gondoskodik.

Az akció június 6-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

obduction.jpg

Szintén mától ingyenes 2 napig az Obduction a GOG.com oldalán. A játék stílusilag egy FPS kalandjáték, amelyben a felfedezés és a logikai feladatok vannak a középpontban. A játék nehéz, de megéri a fáradozást, főként ha imádtátok a régi Myst sorozatot, mert nem csak hogy hasonlít azokra, hanem egyenesen a Myst játékok készítői dolgoztak rajta, tehát a minőség garantált.

Az aktiváláshoz elsőként be kell lépni a fiókunkba, majd a a főoldalon görgessetek lejjebb az akcióra, ott klikk a "Get it Free" gombra és már szedhetitek is le. Jó játékot!

komment