E3 2017 - Ubisoft és Sony röviden

Elérkezett a várva várt nap. Na nem az Ubisoftot vártam ennyire, viszont a Nintendo mellett mindenképp a Sonyt vártam leginkább. Sikerült vajon elkápráztatniuk? Lássuk!

Ubisoft

 

Mario+Rabbids: Kingdom Battle
Ez a játék is kiszivárgott néhány napja és most az Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Nintendo Switch exkluzív játékot. Első látásra eléggé érdekes Mariót ilyen szerepben látni, de majd kiderül mit sikerül kihozni ebből az XCOM furcsaságból.



The Crew 2
Nem volt meglepetés, ugyanis a Ubisoft már korábban lerántotta a leplet a Crew folytatásról, azonban eddig semmiféle információt nem közöltek. Most azonban két videót is kaptunk:

South Park: The Fractured But Whole
Néhány halasztás után úgy néz ki, lassan révbe ér az új South Park játék, ezért értelemszerűen az sem hiányozhatott az Ubisoft konferenciájáról. Ja és még egy South Park: Phone Destroyer mobiljáték is jön.
Megjelenés: október 17.



Transference
Ahogy arról már korábban keringtek a pletykák, az Ubisoft egy vadonatúj IP-t is bemutatott. Vagyis valami olyasmit, ugyanis sok minden nem derült ki, azon kívül, hogy mindenki kedvenc Frodója is adja hozzá az arcát.



Skulls and Bones
Mindenki legnagyobb meglepetésére az Ubisoft egy második új címmel is előállt, ami nem más mint a Skulls and Bones, egy multiplayerre kihegyezett kalózos játék.



Far Cry 5
Erről már nagyon sok minden kiderült korábban is, de azért két új videóval szinten tartják az érdeklődést.



Beyond Good & Evil 2
Végül pedig a one more thing! Na erre talán senki sem számított, hisz az elmúlt hónapokban nem is lehetett hallani a játékról. Most viszont új kedvcsinálót kapunk. Reméljük egyszer tényleg megjelenik ez a játék. Nagyon várjuk!

Ha a teljes konferencia érdekelne, itt megtekintheted:



Sony

 

Uncharted: The Lost Legacy
Már nem is kell sokat várnunk erre a standalone kiegészítőre, és a videóból látszik, hogy ez a grafika még mindig nagyon rendben van.
Megjelenés: augusztus



Horizon Zero Dawn
Természetesen nem folytatást kap a nemrég megjelent és mindenkit lenyűgöző cím, hanem egy DLC-t, The Frozen Wilds néven:



Days Gone
A tavalyi E3-on bemutatkozó játék innen sem hiányozhatott. Még mindig nagyon jónak néz ki, és még mindig nagyon várjuk.



Monster Hunter World
A Monster Hunter új része PS4-en is tiszteletét teszi (Xbox, PC verzió is lesz). Végre a Sony konzolján is felvehetik a harcot a hatalmas dögökkel.
Megjelenés: 2018



Shadow of the Colossus
Ha már nagy dögöket említettem... Néhány napja meg volt szellőztetve, de senki sem számított re-remasterre. Nagyon jó hír, hogy ezeket a monumentális harcokat újra átélhetjük PS4-es grafikával. Nálam első napos vétel, az tuti, hiszen minden idők egyik legfontosabb játékáról van szó.
Megjelenés: 2018



God of War 4
Már a tavalyi E3-on is ott volt és természetesen most sem hiányozhatott. Sajnos a megjelenésre még mindig várni kell, de legalább kaptunk egy új előzetest, amiben néhány gameplay jelenet is van.
Megjelenés: 2018



Detroit Become Human
A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls alkotói új játéka is már elég régóta készül, ezért talán nem volt meglepő, hogy az idei expón is tiszteletét tette. Az Androidokkal teli világ most mozgás közben is megtekinthető.



Destiny 2
A nagy sikerű első rész után borítékolható volt a folytatás, amit ugyan már korábban lelepleztek, de nem hiányozhatott innen sem. A jó hír, hogy immáron PC-re is ki fog jönni.
Megjelenés: szeptember 6.



A teljes Sony konferenciát itt találjátok:



Ennyi is lett volna a Ubisoft és a Sony konferencia "röviden". Nektek hogy tetszett? Ahogy említettem a Sony-t nagyon vártam, és maximálisan elégedett vagyok. Ennél elégedettebb már csak akkor lehetnék, ha minden olyan 3-4 hónappal korábban jönne. 

komment