Hétvégén ingyenes tesztverzió mindenkinek!

2016. augusztus 26. írta: ayo
Mortal Kombat XL: Érkezik a PC verzió!

Már szinte mindenki lemondott róla, de a hír igaz: Érkezik a Mortal Kombat XL PC-re!
Csütörtök estétől bárki leszedheti az MKXL Enchanced Online Beta verziót, amivel tesztelhetjük az MKXL adta tökéletes online meccseket és várhatóan hamarosan (pontos dátum nincs) érkezik az MKXL, amit hasonlóan konzolokhoz, lehet upgrade-elni vagy egyben megvenni.
Mondjuk amennyi mindennel megszívatták a PC közösséget az előrendelőknek minimum olcsóbban vagy ingyen adhatnák, de egyelőre örüljünk, hogy van.
Az MKX az első hónapban játszhatatlan volt és elszállt szinte mindenki mentése, majd fél év elteltével a port készítőinek kirúgása után szeptemberben teljesen magára hagyták a PC verziót, amiről hivatalosan egy szót se ejtettek, míg közel félmillió MKX játékos joggal volt felháborodva, elvégre a Premium Edition 23 ezer forintba került, ami nem kis pénz, de ha jobban érdekel valakit még a MKXL bejelentésekor részletesen írtam erről is.

Az MKXL márciusban érkezett a konzolokra és szinte mindenki teljesen lemondott a PC verzióról, sokan direkt csak ezért vettek kényszerből Xbox vagy PS konzolt, hogy a teljes upgrade-elt játékkal tudjanak játszani, na meg PC-n drasztikusan megcsappant a játékosok száma a rengeteg negatív történés miatt, tehát nem sok oka volt senkinek PC-n folytatni.
Senki se gondolta, hogy Ed Boon ezek után mégis össze fog rakni a PC-seknek egy XL verziót, de úgy néz ki, ennyi idő kellett, hogy végre új csapattal elkészítsenek egy végleges PC verziót is, ami mellesleg a tegnapi 2 órás tesztelésem alatt hibátlanul muzsikált.

A legjobb hír az egészben, hogy hétvégén mindenki tolhatja a béta verziót (teljes játék, de csak online résszel), ami logikus lépés a sok negatív kritika után, hiszen így mindenki megnézheti, hogy mit tud az MKXL, azaz a teljes játék tökéletesre csiszolt végleges verziója az összes tartalommal (az XL újdonságairól itt tudtok olvasni.).
Imádni fogjátok, jó szórakozást!

A teszt verziót Steamen itt tudjátok leszedni.

komment