2016. április 04. írta: ayo
SUPER TRUCK

A SUPERHOT egyedi játékmenete egy teljesen új fejezetet nyitott a videojátékok világában, és a nagyszerű SUPERHOTline Miami után most itt egy újabb időmanipulálós játék, ami a SUPER TRUCK névre hallgat.

super_truck.png

A játék grafikailag követi a SUPERHOT végleges kiadását és játékmenetileg is megegyezik vele, azaz akkor megy az idő, ha mozgunk, viszont itt FPS helyett egy ügyességi kamionon ugrálós játékba ültették át mindezt.
A SUPER TRUCKban kizárólag a piros kamionok tetején közlekedünk, amik többnyire előre haladva mennek jobbra balra, ütköznek, robbannak fel vagy esnek szakadékba. A játék pályákra van osztva, tehát nincs semmi random generálás, az adott pályaszakaszokat kell teljesíteni.

Kezdetben még csak többnyire sík talajon kell ügyeskedni, de egy-két pálya után bőven rá fogunk döbbenni, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben a stílusban is: óriás szakadékban több tucat lezuhanó kamionon kell beügyeskedni magunkat a célba, különböző járatokra kell átugrani szimplán balra-jobbra vagy akár több szinttel lejjebb, mozgó-robbanó elemek között és még sorolhatnám.

A játék ingyenesen letölthető emailes feliratkozásért cserébe. Nekem nagyon bejött a cucc, persze elején sokszor meghaltam, viszont utána nehéz volt letenni, hiszen már ebben a stádiumban is egy igen jól összerakott verzió lett.

És ez még nem minden! A SUPER TRUCK valójában az ősszel megjelenő Clustertruck esszenciája. Tehát akinek ez a pre-verzió bejött és szeretne még többet majd, az örülhet, mert lesz előle egy sokkal komolyabb változat Steamre. A Steames verzió is ingyenes lesz és az orbitálisan sok extra mellett olyan kiegészítéseket is kap a játék, mint a pályaszerkesztő és pályamegosztó, tehát lesz benne anyag rendesen.

1 komment