Call of Duty: Black Ops III Multiplayer Starter Pack

Érdekes üzletpolitikával rukkolt elő az Activision, ugyanis a legújabb CoD epizódból lecsippentették a Multiplayer részt, hogy az amúgy sem kihalt szervereket megtámogassák egy kis játékoslétszámmal. A recept nagyon egyszerű, Február 29-éig bezárólag lehetőségünk van megvenni külön a játék Multiplayer részét, méghozzá az alábbi kikötésekkel/korlátozásokkal, amiket nem tartalmaz ez a verzió:

  • kampány mód, bár ez így logikus
  • zombis móka, ami azért kicsit fájó pont, az még elfért volna mellette szerintem
  • a custom games opció is kimarad
  • az 55-ös szint után nem léphetünk át Prestige módba
  • nem lesz hozzáférésünk az "Unranked Szerverkeresőhöz"
  • a valamikor megjelenő modbox illetve általa létrehozott cuccok is elérhetetlenek lesznek
  • Fresh Start, azaz szintnullázás
  • Dead Ops Arcade II és Nightmare módok hiánya

call-of-duty-black-ops-3-multiplayer.jpg

Eléggé meg van nyirbálva a csomag, de ha azt vesszük hogy mindezért csak 15€-t kérnek, elgondolkodtató is lehet az ajánlat. Természetesen aki beruház erre a pakkra, de a későbbiekben szeretné a teljes Black Ops élményt megélni, meg tudja venni a teljes játékot, és ilyenkor a MP Starter Pack ára levonódik az alapjáték összegéből. Nem teljesen újkeletű ez a külön-külön árulós dolog, csak hogy egy frissebb példát említsek, az új Hitman is hasonló elven fog megjelenni, és könnyen elképzelhető, hogy később több kiadó is átveszi ezt a fajta árusítási módot a profit növelésének érdekében (nyilván itt arra gondolok, hogy valakinek teljesen felesleges a CoD kampány része, ez visszatartja a teljes árú megvételtől, ám a MP részéért külön hajlandó összeget áldozni).

Nekem legutoljára a Béta alatt volt szerencsém kipróbálni a játékot, de valószínűleg bizalmat szavazok a csomagnak, és még ha nem is tetszik akkor is lehetőségünk van élni a Steam Refund-al. Sajnos az ördög a részletekben lakozik, ugyanis ha valakinek annyira megtetszik a játék, hogy beruházna a Season Pass-ra, akkor csak a MP Starter pakk szerinti kontenteket kapja meg, tehát ugyanúgy kimarad neki pl a Zombi mód...

Akik a színtiszta és pörgős Multiplayer élményre vágynak a kampány sallangjaitól mentesen, ez a tökéletes csomag a kezdéshez. Ha benne lenne a Zombi mód akkor Instant get lenne a pakk, ám így is megéri befektetni ebbe a nem mindennapi akcióba.

5 komment