Ingyenes Android játékok augusztusra

Az Amazon erre a hónapra is megtartja az ingyen appok akcióját, amelyben 22 darab játékot és pár alkalmazást kínál ingyen.
Az appokhoz Amazon Appstore kell, amelyhez az első indításkor készíthetünk fiókot is - érdemes valami random US lakcímet megadni, ha problémázik a regisztrációnál.

amazon_android_free.png

Egy kis ízelítő a legjobbakból:

Bridge Constructor Playground: hídépítő szimulátor, a Bridge Constructor folytatása. A szimulátor szó senkit se riasszon el, viszonylag jól el lehet vele szórakozni, főleg ha valaki szereti a logikai játékokat.

Bridge Constructor Medieval: szintén.

Doodle Creatures: a Creatures részben a megszokottól eltérve, nem valós dolgokat kell létrehozni kombinációkból, hanem olyan mesebeli elemeket, mint egy egyszarvú. Az újabb részek egy fokkal gépigényesebbek, mint a régiek, de játékélményileg még mindig rendben voltak.

Goat Simulator: az utóbbi év egyik legfelkapottabb és elvetemültebb játéka, amelyben egy kecskével kell feladatokat teljesíteni.

Scribblenauts Remix: angol tudás kell hozzá, de arra is jó, ha valaki angolul szeretne tanulni. A játékban feladatokat kell megoldani a képzeletünket használva: lehet késes kutyával támadni, vicces csótánnyal felvidítani a másikat vagy bármi, a kivitelezésnek csak a képzeletünk szab határt.

Bloons TD 5: viszonylag minőségi tower defense.

Sonic The Hedgehog 2: alapmű. Telefonon sem rossz, ingyen meg főleg.

LYNE: a logikai játékok szerelmeseinek kifejezetten ajánlott ez az összekötögetős játék, amely mellesleg ingyen pályákkal lát el bennünket naponta, ha már meguntuk az összeset. Utazáskor számomra az egyik legtökéletesebb elfoglaltság.

Fruit Ninja: mindenki kedvenc szeletelős játékát gondolom nem kell bemutatni.

 

Az összes ingyenes alkalmazást itt találhatjátok meg.

1 komment