2014. november 06. írta: ayo
Isaac Cheat Sheet

Kedden végre megjelent a sokak által várt The Binding of Isaac felújított változata, a Rebirth. Ennek kapcsán egy régebbi oldalt szeretnék bemutatni, ami az eredeti részhez és az újhoz is sok segítséget fog nyújtani.

A cheat sheet magyarul ugye puska, szóval ez csak egy segédlet, semmilyen csalást nem tartalmaz :).

Isaac Cheat Sheet.png

Az Isaac Cheat Sheet tulajdonképpen egy gondosan összerakott lista az összes beszerezhető tárgyról. A plusz információkért csak oda kell vinni az egerünket és már a bal oldali részben olvashatjuk a részletes leírást a kívánt tárgyról. Ezek a leírások meglepően mélyrehatóak, jó pár percet el lehet tölteni a komolyabb tanulmányozásukkal, ha valakit igazán érdekel. A legjobb megoldás persze az, ha játék közben megnyitjuk és ha felveszünk egy tárgyat akkor alaposabban megnézzük, mit tud, hiszen a játék csak nagy vonalakban jelzi a képességüket. Bevallom nekem teljesen más érzés volt ennek segítségével játszani, mint csak szimplán érzésből játszani.
Az oldal tartalmaz továbbá egy Synergies menüpontot is, ahol a tárgyak egymásra hatását lehet tanulmányozni és egy Calculator részt is, ahol pedig a pontos DPS-t tudjuk kiszámolni az adott cuccokkal.
A legjobb hír a végére pedig, hogy már nagy iramban elkezdték a Rebirth "enciklopédiát" is összeállítani, amelynek már közel a fele kész is van, szóval hamarosan azt is lehet fullosan használni. Az Isaac játékosoknak szerintem mehet egyből kedvencekbe ez az oldal, tuti jól fog még jönni.

A segédletet ezen a linken érhetitek el:
http://platinumgod.co.uk

komment