Nothing To Hide

Talán az egyik legérdekesebb html5-ben írt játék a Nothing To Hide. Ez volt az a játék, amely még a konkrét gameplay előtt megtetszett. Egyszerűen zseniális a weblap kidolgozása és ahogyan a bevezető történeten át a játékokhoz jutunk.

Nothing To Hide.png

A Nothing To Hide a lopakodós játékok ellentétén alapul. Anti-stealth stílusban kell logikai feladatokat véghez vinnünk az elnök lányával, aki megszökött, és folyamatosan a fénypontban szaladgálva próbál a kábítólövedékek elől bujkálni. Tehát a játék lényege, hogy ne maradjunk sötétben, használjuk ki a pálya adottságait és a fényprizmákat. Eleinte még viszonylag könnyű dolgunk lesz, de pár szint után már én is erősen gondolkoztam, hogy mit merre.

A játéknak nemrégiben volt egy közösségi pénzgyűjtése, amely sikeresen zárult, több mint 40 000 dollárt szedtek össze. Mivel html5 alapú, ezért bárki ki tudja próbálni, ráadásul az egész egy open source project, szóval akár le is lehet szedni a forrást.
A Nothing To Hide játékot csak ajánlani tudom, engem nagyon megfogott az egyedi mechanikája, egyszer szerintem mindenkinek ki kell próbálni.

A játék hivatalos oldala / demó itt:
https://back.nothingtohide.cc/

komment