2013. december 05. írta: Zamery
Címkék: indie póló
Pólóposzt

Ez most nem a szokványos poszt lesz játékokról, vagy bundlis akciókról. Ez a poszt most ruhákról fog szólni, azon belül is inkább pólókról. Pólóposzt, igen! Tudom, most épp nincs szezonja, de a világ másik felén nyár van, és ezek a cuccok az interneten keresztül bárhonnan elérhetőek. Még innen Magyarországról is! Szóval mit is vegyen fel egy (indie) játékokat szerető gamer (geek)? Hát természetesen indie dizájnerek pólóit! Az egyik kedvenc ilyen webboltom a TeeFury-é. Van itt minden, nem csak játék, de filmes, rajzfilmes, képregényes utalás is, pólóra nyomtatva. A legjobb mégis az, hogy a főoldalon mindegyik minta csak egy napig él, utána eltűnik. Szóval kicsi a valószínűsége, hogy szembejön veled még egy ugyanolyan pólós emberke a Kálvinon. Vannak persze állandóan kapható dizájnok, de a legtöbb 24 óráig vásárolható meg, utána már nem kapható. Az abszolút favoritjaim egyébként azok, amelyek több játékot (esetleg filmet), is ötvöznek, ilyen például ez is:

bioportal2.jpg

Egy kis Bioshock Infinite, Portal 2 mash-up. Ezt a mintát egyébként nagyon szeretik a tervezők, elég sokszor szerepel más-más boltok kínálatában is, különböző verziókban:

bioshock-bttf.jpg

BTTF vagy Zelda?

zeldaskyward-infinite.jpg

De vissza a TeeFury-hez, itt másik mash-up, ami a Bioshockot vegyíti a Ragyogás c. film ikreivel:

bioshock-twins.jpg

És persze a Star Wars univerzum sem maradhat ki a mókából. Ez a személyes kedvencem:

starwars-r2c3po.jpg

A TeeFury egy kicsit továbbfejlesztett verziója a ShirtPunch, itt már akár laptop/konzol matricát, skint is vehetünk a napi dizájnnal, de kapható iPhone, iPad tok, és kapucnis felső, meg hosszú ujjú póló is. A lényeg itt is az, hogy a nap végére eltűnik a cucc, és nem lesz megvásárolható. Nem kell azonban kétségbe esni ha lemaradtunk valamiről, mert néha előfordul, hogy mégis meg lehet venni néhány limitált pólót újra (főleg karácsonykor), vagy esetleg egy másik boltban tűnik fel ugyanaz. Ritkán ugyan, de ki lehet fogni. Ez a minta már eltűnt (de remélhetőleg nem) örökre:

rapturetf.jpg

Szerencsére egyre több ilyen webshop van, rengeteg tehetséges tervező jobbnál jobb termékével, és naponta változó kínálattal. De hogy ne kelljen minden nap 15 weboldalt megnyitni, átnézni, kedves emberek összerakták nekünk a tutit, ahol minden pólós oldal szerepel, és könnyen áttekinthető az egész. Ez pedig a Day of the Shirt. Semmi csicsa, csak egy egyszerű oldal, ahol fenn van minden, egyfajta "Best of":

dayoftheshirt_.jpg

Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor nézzétek meg!

komment