2013. október 01. írta: ayo
Címkék: indie pc sandbox
Terraria 1.2 tölthető!

Hosszú idő után már azt hittük, hogy az 1.1 után soha se lesz már több kontent a játékban és a hardmode-dal véglegesen abbahagyták a játék fejlesztését. Szerencsére nem így lett, több mint egy év után bejelentették a sok portolás után a júliusi frissítést, amelyben pár újítást jelentettek be. Sajnos nem sikerült elkészülniük vele, viszont mára már minden mobil eszközön is játszhattuk a kedvenc játékunkkal. Az igazi jó hír, hogy a mai napon végre elérhető az 1.2-es verzió rengeteg plusz fícsőrrel amit csak a napokban közöltek. A mostani frissítés sokkal nagyobb lett amint az akkor 1.1-es update.

Terraria 1.2.jpg

Kezdetben nekem már a térkép is fura volt, de megszokható főleg hogy a tabbal lehet váltogatni is. A másik szembetűnő változás az életerőcsík grafikája és egy új haver a festő megjövetele volt (összesen 8 új NPC-t tettek bele). Nagyon bejött az évszakok változása is, a hó olvad, a barlangban jégcsapok vannak és a víz is máshogy változik. Egyelőre ennyi idő nem volt elég a több száz új dolog feltárására, de az biztos, hogy mától újra beindul a Terraria-láz és én is neki megyek a régi világomnak, hogy felfedezzem azt a több 1000 új tárgyat és változást.

terraria_1.2.jpg

Steamen jelenleg nem akciós, viszont ha valakinek megjött a kedve az figyelje, mert ilyenkor be szokták tenni akcióba a játékokat, ha még se, akkor pedig az őszi nagy akcióban 100%, hogy benne lesz, én maximálisan ajánlom.

A teljes 1.2 changelogot itt találjátok.

Szerk.: itt vannak az új zenék is. Kb. a régiek remixei.

A játékot itt tudjátok megvásárolni:
http://store.steampowered.com/app/105600/

komment