2013. augusztus 02. írta: ayo
Címkék: sorsolás
Ismét sorsolás!

Ha minden igaz jövőhéten egy újabb rovatot szeretnék indítani, amely természetesen továbbra is a játékokról szól, de gondoltam megmutatkozom egy másik oldalamról is: itt az ideje beszélni a játékzenékről.
A zenével eléggé sokat foglalkozom, a játékzenékből a több mint húsz év alatti pályafutásomon összegyűlt jó pár klasszikus, szóval remélem szeretni fogjátok az ilyen kisebb kitekintőket is.

sorsolas.png

Akkor hát a sorsolásról: Amelyikre igényt tartasz, azt írd bele majd tárgyként a levélbe. Ha több is érdekel, akkor többet is beleírhatsz, ezáltal a többi sorsoláson is részt veszel. A feladat egyszerű, csupán az alábbi két kérdésre kell válaszolnotok:

Melyik a kedvenc játékzenéd mostanság?

Melyik szerinted minden idők legjobb játékzenéje?

A választható nyeremények:

Unmechanical (Steam), Alan Wake American Nightmare (Steam), Pid (Steam), Telltale Games (Walking Dead nélkül , Steam), Defender's Quest (Desura), Need For Speed: Hot Pursuit (Steam).

A játékot csak magadnak aktiválhatod, mivel a sorsolás célja, hogy olyanhoz kerüljön a játék, akit tényleg érdekel.

A sorsolás vasárnap este 19:00-kor fog történni a random.org segítségével. A nyerteseket (három lesz) emailben értesítem és természetesen ide is ki fogom írni. 

Sok szerencsét mindenkinek!

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok zenét! Volt sok új, amit nem ismertem és persze pár rég elfeledett klasszikus, jövőhéten jönnek az én kedvenceim, most pedig jöjjenek a nyertesek:

Ojanos87: Telltale Games / GTA Vice City zenéi

Zoltán Szoboszlai: Pid / Civ IV - Christopher Tin - Baba Yetu

Martin: Need For Speed: Hot Pursuit / kedvence: Hotline Miami

 

A játékokat felajánlotta: Ramroda, Evoka és a játéknapló tagjai.

komment