Böngéssz a játéknapló Greenlight kedvenceiből!

Mivel folyamatosan figyelem és ha tehetem ki is próbálom az érdemleges Greenlight címeket, készítettem egy saját Greenlight Collectiont, hogy könnyebb legyen átlátni a végtelenre nyúló listát. Mostantól a játéknapló kedvenc és nagyon ajánlott Greenlight játékait egybegyűjtve meg tudod tekinteni vagy akár fel is iratkozhatsz rá, hogy még egyszerűbb legyen a folyamatosan bővülő lista követése.

steam_greenlight.jpg

A gondosan vezetett gyűjtemény szigorúan csak a nagyon ajánlott kategóriából tevődik össze. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezek a címek nem igénylik a támogatást. Sajnos sok esetben nagyon is igénylik, hiszen sokszor hiába készítenek sokkal profibb indie játékokat, hiába visznek el minden díjat az évben, mégis külön köröket kell tenniük a fejlesztőknek, hogy nagy nehezen bejussanak a Steamre, miközben egy-két silány alkotást kisebb erőfeszítés nélkül kiadnak rá. Tehát úgy gondolom, hogy nagyon is van értelme, hogy foglalkozzunk velük többet.
Remélem sok új kedvencre leltek ti is a listából, és ha véletlen találtok valami említésre méltó gyöngyszemet, szívesen várom az ajánlókat. Jó nézelődést!

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153258329

komment