Indie Gala Magicka

Egy nagyon jó kezdés viszont az Indie Gala-tól! Már csak a Deponia miatt megéri a pakk, hisz egy új és nagyon is ajánlott játékról van szó, na de lássuk mink is van:

indie gala magicka.png

1$-tól:

You Are Empty (PC)
: amolyan S.T.A.L.K.E.R. hangulatú FPS. Nem egy kiemelkedő darab, de egyszer végig lehet vinni. Egy erős közepes. Link itt. Eredeti ár: ??

Trine (PC MAC Steam): anno nekem először a Lost Vikings jutott róla eszembe: 3 teljesen különböző karakter segítségével oldhatjuk meg a logikai feladványokat. Jó játék, de a második rész lett igazán kiforrott. Steam link itt. Eredeti ár: 7.99€ 

 

5.92$-tól: 

Cities in Motion (PC MAC Steam): tömegközlekedés szimulátor. Szintén úgy írnám le, hogy nem egy kiemelkedő darab, de aki szereti a stílust, az bőven ellesz vele + van sok kiegészítő is hozzá.
Steam link itt. Eredeti ár: 19,99€

Deponia (PC MAC Steam): az egyik kedvenc point & click játékom mostanság, ezért már megéri a pakk! Nagyon könnyedén kezelhető, humoros, a szép grafika pedig minőségi zenékkel társul. Nagyon ajánlott. Steam link itt. Eredeti ár: 19,99€

Magicka (PC Steam): az a fajta RPG játék, amihez mindig jön egy új DLC-t, szóval lesz mit begyűjteni, aki megkedveli:) Kezdés képpen a Vietnam (az a bizonyos Bad Company Vietnam) DLC-t adják hozzá, ami igazából egy viccesebb DLC. Leginkább multiban élvezetes a játék, egyedül egy picit unalmas. Steam link itt. Eredeti ár: 9,99€.

Painkiller: Black Edition (PC Steam): egy igazi retro FPS, talán be se kell mutatnom. Én is ezeken nőttem fel (Doom, Blood és sok más amiben csak folyt a pixelvér) bár  manapság már nem tudnék olyan mennyiségben kaszabolni, de akinek pont ez hiányzik, annak itt az idő és számoljon le a gonosszal. Steam link itt. Eredeti ár: 9,99€.

 

Secret Bonus: érkezik

1. Magicka: Vietnam



A bundle eredeti ára: több mint 20060Ft. Most: Minimum 225Ft.

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.indiegala.com/

5 komment