Raptr - Ingyen játékok érkezőben! Psychonauts - Stacking

Regisztrálj a Raptr oldalán és hamarosan a fent említett játékokat tudod megszerezni ingyen! Természetesen kell egy bizonyos szint, hogy megkapd a jutalmadat, na de kezdjük az elején.
Az oldal amúgy nagyon menő, amolyan GamerFacebook, ahol mindenféle statisztikát vezet a steames (vagy PS vagy Xbox) profilról pl.: milyen stílussal toljuk a legtöbbet, hány achit sikerült szerezni stb. Ezeket természetesen egy Facebook accounttal simán lehet szinkronizálni és akár auto ki is posztolja, ha épp megcsináltunk egy achivementet. Természetesen a Raptr oldalán is lehet a falra posztolni, haverokat felvenni, mindent amit egy közösségi oldalon, de ez most csak a játékokról szól. Ezenkívül sok mindent tud még az oldal, de térjünk a lényegre:

r.png
Ha sok mindent elértünk egy adott játékban, egyre menőbb fokozatokat kapunk a ranglistán. Nekem simán megvolt az elite fokozat, de lehet hogy valakinek még gyúrni kell, mert csak dedicated fokozattól lehet igényelni majd az ingyen játékot, ezzel is próbálják valamennyire megszabni, hogy tényleg az igazi játékosokhoz jusson el a rewards. Amúgy ha regisztráltok, látni fogjátok a Rewards menüben hogy miket lehet még kapni, kisebb DLC-ket vagy 1-2 75% kupont is, tehát mindenképp érdemes a regisztráció, mert tényleg menő egy rendszer.

A leírás: !FRISSÍTVE!

1. Regisztráj a Raptr.com-on
2. Szinkronizáld a Steam profiloddal + Facebook profillal.
3. Érj el minimum Hardcore rangot az adott játékban (minimum 1):

  • Costume Quest (PC)
  • Iron Brigade (PC)
  • LIMBO (PC)


4. Profil oldalon majd Rewards gomb és klikk jutalmadra:) (Steam kulcs)

A játékokat 09/27-től osztogatják:

http://raptr.com/rewards/free-steam-stacking

http://raptr.com/rewards/free-steam-psychonauts

komment