Halj meg az életedért!

A Life Goes on még a 2012-es Global Game Jamre készült, ahol annyira sikeres lett, hogy nekifogtak egy komolyabb verzió elkészítésének. A logikai és ügyességi platform játék egy nagyszerű ötleten alapszik: hősiesen halj meg a lovagoddal a tüskés veremben, hogy majd a következő hőssel (korlátlan élettel rendelkezünk) azon a hullán lépkedve közelebb juss a végcélhoz, a Szent Grálhoz. Van olyan eset is, amikor egy gombot kellene nyomva tartani: a hullánk pont jó lesz erre is, haljunk meg a gomb felett, majd a következő lovag szerencsésebb lesz:)

Life Goes On.png

A játék szórakoztató és érdekes, egyetlen gond, hogy még csak a demó jött ki - egyszerűen annyira addiktív, hogy simán lenyomtam volna még 20 pályát. Az irányítása nagyon egyszerű, nyilakkal mozgunk és space az ugrás. A legtöbb pálya tartalmaz titkos helyeket is, amelyekhez egy kicsit több logikára lesz szükségünk.
A teljes verzió még messze, viszont a demót már bárki kipróbálhatja, csak egy böngésző kell hozzá vagy akár le is tölthetjük PC, Mac vagy Linux platformra.

Böngészőből itt tudjátok játszani:
http://dl.lifegoesongame.com/3.0/LGODemoWeb.html
A játék hivatalos oldala - tölthető demó itt:
http://www.lifegoesongame.com

2 komment