Call OF Duty: Modern Warfare 3 -  Corrupted Data MEGOLDÁS!

Sziasztok,

Gondolom vannak páran, akiknek elszállt már az online játéktól az egész mentésük - ahogy nekem most már 2x! :(
Single résznél a játék hibátlan, de mivel a multi rész 0.1v eleve, vannak még hibák köztük ez, ami eléggé durva. Jelenleg azt irták, hogy rajta vannak a dolgon tehát reméljük hamarosan javítják...na de addig is itt a megoldás minden rosszra:

 

Homebrew Channel szükséges. Ezt a részét most átugorjuk, úgy nagyon rendesen:)

1. sd kártya app mappaba másold be ezt: Download (figyelj arra hogy apps/programneve/programfájlok legyen, mivel a zipben még egy almappaban van eleve! )

2. indítsd el: extract - sd kártyara, majd call of duty mw3 save kikeresése - egy ideig eltart a lementés....

3. szgépbe be: másold fel a mappát majd tedd vissza a Wiibe.

4. MW3 elindít, letörölni a rossz mentést ne csinálj profilet stb - lépj ki.

5. a mostani "tiszta" mentést is mentsd le az adott módon az sd kártyára - nyugodtan felülírhatja mivel gépen meg van a "jó" mentés.

6. szgépbe sd kártya - írd felül a jelenlegi új mentést a szgépen lementett sérült mentéssel kivétel a crash.dat fájlt, abból az új kell (mivel amúgy csak az okozza a hibát). Az új "tiszta" crash.dat-tal menni fog már a régi mentés!

7. Játssz!

 

megjegyzés: az utolsó játék nincs elmentve mikor fagyott, onnantól kapod vissza ahonnan utoljára bekapcsoltad, szóval nem vész:)

megjegyzés2: érdemes a "tiszta" crash.dat-ot a gépeden hagyni, hogyha újra ilyen van akkor csak azt berakod és szevasz!:)

 

Remélem most már mindenki boldogan gyilkol tovább:)

komment