Ingyen Dirt Rally, Celeste és Inside!

Ezen a héten fullosan kimaxolták az ingyen játék osztogatást, mivel az Epic által bejelentett eleve menő indie játékokhoz egy AAA játék is érkezett a Humble Bundle jóvoltából.

dirt_rally_celeste_inside.jpg

Kezdjük, akkor elsőként az igazi nagyágyúval, ez pedig nem más mint a Dirt Rally, ami a sok árkád rész után nemcsak hogy visszahozta az igazi rally érzést, hanem az autentikusabb játékmenetnek hála talán ez lett a legtökéletesebb rész.

A játékot 35 euró helyett ingyen be tudjuk zsebelni Windows és OSX rendszerre egyaránt. Az akció szombat este 7-ig tart a Humble Bundle oldalán. A játékot a "Get the game" gombbal tudjátok beszerezni.

A szokásos heti Epic ingyenes osztogatáson most igazi csemegéket szerezhetünk be.
Elsőként az egyik nagy kedvencemet, a tavalyi év egyik legjobb indie játékát, a Celeste-et, ami egy őrületesen menő pixel-platformer játék. Ez egy nagyon friss, minőségi cím, ami nem hogy ingyen, de még jó akcióban se volt. A jelenlegi Steam értékelések alapján közel 10 ezer emberből 97% pozitív értékelést kapott, tehát kifejezetten ajánlott, ha picit is szeretitek a stílust.

A második játék egy kicsit régebbi, ámde hasonlóan kimagasló alkotás, ez az Inside. A játék nagyon hasonlít a készítők első játékához, a Limbóhoz, amit én nagyon bírtam, de soha se gondoltam, hogy majd ennyi mindent képesek lesznek fejleszteni az új játékon. A gameplay hasonló, de eközben minden téren újítottak, szóval ha szeretitek a Limbót, akkor mindenképp nézzetek rá, hihetetlenül jó élmény volt az utolsó percig.

Az akció szeptember 5-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment