Ingyen World of Goo!

Ismét eltelt két hét, ami annyit jelent, hogy egy újabb ingyen játékot lehet beszerezni az Epic Games Store-ban.
Az ingyenes játék mellé pedig szokásosan egy hír is jár, ami talán még nagyobb mint az eddigiek. A korábbi hírekkel ellentétben most nem egy játék exkluzív jogát vették meg, hanem konkrétan a teljes Psyonix céget. Ez azt jelenti, hogy az egyik legnépszerűbb játék, a Rocket League, immáron az Epic kezébe kerül.

rocket-league_1.jpg

Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mennyi pénzről lehetett szó, hiszen brutálisan nagy tábora van a játéknak, de az biztos, hogy az Epic-et egyre komolyabban kell vennie mindenkinek, mert elképesztően kemény tempót diktál.
A Rocket League 2019 végéig lesz elérhető Steamen, utána már csak az Epic Games Store-ban lehet megvenni. Természetesen a steames változat továbbra is támogatva lesz, tehát semmilyen negatívum nem éri a játékosokat.

A mostani ingyenes játék pedig a World of Goo, ami egy hihetetlenül jó fizikával rendelkező építős-puzzle játék nagyon aranyos kivitelben. A játékot két srác készítette, tehát olyannyira vérbeli indie címről van szó, hogy ez az egyik fő játék, ami beindította később az indie hullámot a játékiparban.

world_of_goo.jpg

Ebből következik, hogy nem csak egy kis egyszerű játékról van itt szó, hanem egy rendkívül minőségi alkotásról, ami annak idején sok helyen megkapta az év játéka díjat. A 2008-as megjelenésű World of Goo nem mai darab, de ettől eltekintve a mai napig ugyanúgy élvezhető és kiemelten ajánlott, ha szeretitek az ügyességi-logikai játékokat.

Az akció május 16-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment