Ingyen Transistor!

A hosszú hétvégére se maradunk ingyen játék nélkül az Epic Games-nek hála, mivel két hétig ingyen adják a Transistort. Ezt a játékot a Supergiant Games csapata készítette, akik nevéhez olyan nagyszerű alkotások fűződnek, mint a Bastion vagy a legutóbb megjelent Pyre. A Transistor egy csodálatosan kivitelezett sci-fi akció-RPG, amiről már korábban készült egy viszonylag részletes beszámoló is a blogon.

transistor.jpg

A játék nem hosszú, tehát akár a hétvége alatt is simán kipörgethető, ellenben minden egyes percét élvezet volt játszani, tehát mondanom se kell, hogy ez ismét egy kihagyhatatlan akció, amire mindenképp érdemes lecsapni. Aki szerette a Bastiont és a Pyre-t, az biztosan imádni fogja ezt is, aki meg valami oknál fogna eddig nem találkozott a csapat munkáival, annak itt a lehetőség, hogy végre megismerhesse az elmúlt évek egyik legjobb indie fejlesztőinek játékát.

Az akció május 2-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment