Ingyen Assassin's Creed Chronicles: China és Kholat

A kínai új év alkalmából a Uplay ingyen adja az Assassin's Creed Chronicles: China játékot, ami tulajdonképpen talán a Prince of Persia oldalnézetes platformerhez hasonlít inkább, mint a szokványos AC részekhez. Ettől függetlenül nem rossz játék, főleg, hogy most több napig ingyen beszerezhetjük.

Az ingyenes időszak mától február 6-ig tart, de érdemes minél előbb rárepülni a zsákmányra, hogy biztosan miénk legyen a cucc. A játék beszerzéséhez szimplán csak fel kell mennünk a promóciós oldalra, majd regisztrálni vagy bejelentkezni a fiókunkkal és már érkezik is az üzenet, hogy a játék hozzá lett adva a könyvtárunkhoz.

assassin_s_creed_chronicles_china_kholat_free.jpg

Ezzel még nincs vége. Ma van a Gyatlov-incidens 60. évfordulója, aminek alkalmából ingyenessé tették az erről szóló Kholat játékot, amiről egyébként pár éve készült egy hosszabb beszámoló a blogon. A teljes árát akkor se érte meg a játék, viszont ingyen mindenképp érdemes ránézni, mivel tényleg egy érdekes esetet dolgoz fel.
A játék mától február 4-ig ingyenes. A beszerzés egyszerű, csak rá kell menni a Kholat oldalán az "Install Game" gombra, ami hozzáadja a fiókunkhoz a játékot, telepíteni ráérünk később is. Jó játékot!

komment