E3 2017 - Nintendo röviden

A Nintendo szokás szerint nem készült nagy show-val, csak egy 25 perces összeállítással, amiben viszonylag mellébeszélés nélkül mutatta be az új játékait.

Érkezik cross network play megoldással a Rocket League Switch-re is az ünnepekre, emellett jön a FIFA 18, viszont arról még semmi hivatalos videó és időpont nincs egyelőre.

A nagy sikereket elért RPG, a Xenoblade Chronicles 2 szintén év végére várható.

Jövőre jön Switch-re Kirby és Yoshi továbbá óriási hype-ot indítottak mindössze egy felirattal: érkezik a Metroid Prime 4, amit két konzol generáció óta várnak a rajongók.

Aztán a Treehouse-ban, ahol gameplay-eket mutatnak, csak úgy megemlítették, hogy ja 3DS-re is jön Metroid rész Metroid: Samus Returns címmel, amire szintén 10+ éve várnak rajongók:

Ezután volt még szó a nyáron és év végén érkező Zelda DLC-kről, majd ismét megmutatták röviden a Ubisofttal közösen gyártott Mario + Rabbids Kingdom Battle játékot.

Ismét egy fontos bejelentés volt: a Gamefreak főszériás Pokémon játékot gyárt Switch-re, amire eddig még nem volt példa, hiszen csak a kézi konzolra készítettek, asztalira csak egyszerűbb spin-offok érkeztek, tehát itt ismét óriási hype várható.

Fire Emblem Warriors-ból szintén kaptunk egy minimális trailert és az infót, hogy továbbra is ősszel várható.

Végezetül pedig kaptunk egy trailert, majd sok gameplay-t az október 27-én megjelenő Super Mario Odyssey-ből, ami minden bizonnyal minden karácsonyfa alatt ott fog lapulni.
Ha továbbra is így tolják a gépet, akkor addigra kellemesen kiforr a konzol, lesz rajta elég játék, már csak egy Mario Bundle kell az ünnepekre és mehet a móka.

 A teljes directet itt tudjátok megnézni:

komment