2017. február 15. írta: ayo
Elindult a G2A első bundle akciója

Eddig még soha se volt G2A-ról bármilyen poszt az oldalon, de most az egyszer kivételt teszek. A G2A szürke piaca leginkább a lopott, vagy bizonytalan forrásból származó játékkulcsos botrányokról híres, a nyári balhéja után (konkrétan azt mondták a fejlesztők, hogy inkább torrentezd le, minthogy ott vásárolj) viszont mindent megpróbál, hogy megváltozzon a véleményünk.

A mostani akciójuk, hogy a Humble Monthly Bundle-höz hasonlóan beindítottak egy havi csomagot G2A Deal néven, amiben jobbnál jobb játékokat kínálnak aprópénzért. Az oldalon kihangsúlyozva feltüntették, hogy minden játék fejlesztőivel együttműködnek, tehát ez ebből befolyt összeg elméletileg a megfelelő helyre kerül majd.

g2a_deal_1.PNG

Az első bundle kezdésnek nem is rossz. Benne pár régebbi cím, mint a hamarosan folytatódó klasszikus point and click sorozat első két része, a Syberia és a Syberia II vagy a DiRT 3 Complete Edition a rally rajongóinak. Emellett két komolyabb cím is érkezett, az egyik Lords Of The Fallen Digital Deluxe, ami tulajdonképpen egy fapados Souls rész és a SUPERHOT, ami a tavalyi év egyik népszerű indie játéka volt.

A csomagra két vásárlási opció van, 1.5 €-ért előfizetés, amit a vásárlás után le kell mondani és 2.5 € egyszeri összeg. Én az utóbbit ajánlom, de pro userek, bevállalhatják az előfizetést, csak majd menjenek tutira és mondják le biztosra.
A fizetésnél az adót nem nézi a rendszer, tehát az rátok van bízva, emellett kezelési költséget is számol, ami 0% adóval a drágább egyszeri alkalom esetén 2.86 €.
Ennyiért a SUPERHOT bőven megéri, mivel nem volt még soha ilyen olcsó és szerintem az évben ennél jobb ajánlat nem igen lesz, a többi pedig ajándék.

Összességben a G2A első csomagja korrekt, végre végignyomhattam a SUPERHOT-ot és még egy kellemes Dark Souls klónom is lett (a többit már évekkel ezelőtt kipörgettem), szóval bőven megérte. A véleményem az oldallal kapcsolatban nem változott meg, ez inkább csak egy kis szikra, amiből még bármi lehet, várom a következő hónapot.

komment