PizzaWizard

Ezt a játékot már régen kinéztem, de valahogy képeket elnézve soha se volt kedvem elindítani, aztán nagy unalmamban egyszer rákattintottam és pár perc alatt teljesen a rabja lettem.
A PizzaWizard tulajdonképpen egy tower defense survivor kivitelben. Egy varázslóval vagyunk, akit valamilyen oknál fogva a világ összes szörnye meg akar ölni. Egyetlen fegyverünk van a varázsbotunk, amellyel mi sem természetes, hogy pizza szeleteket tudunk kilőni, ami végül egy teljes pizzára robban.

PizzaWizard.png

A játékmenet teljesen eltér a toronyvédős játékoktól, nincsenek pályák, nincsenek tornyaink, az egyetlen feladatunk a pontgyűjtés na meg persze, hogy megvédjük magunkat a gonosz teremtények elől. Irányítás az egérrel történik, húzunk egy szép hosszú vonalat és azon fog végig futni a pengeéles gyilkos pizza. Nyílván egy idő után mindenki majd a kombókra megy, hogy egy lővéssel minél több szörnyet gyilkoljon le, de igazából pár perc után annyi ellenség lesz, hogy nagyon már nem fogunk mást látni a képernyőn, csak robbantgatunk ezerrel. A játékot munka közben nem nagyon ajánlom, viszont aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, az a PizzaWizarddal nem fog csalódni.

A játékot ezen a linken érhetitek el:
http://gamejolt.com/games/arcade/pizzawizard/18356/

komment