MagicalTimeBeans Games - IndieGameStand

Mivel az egyik kedvenc csapatomról van szó, ezért a mostani akciójukat is szeretném kiemelni, hiszen most akár mind a három nagyszerű játékukat is beszerezhetünk, ha az átlag felett fizetünk.

soulcaster2.jpg

A Soulcaster mai napig az egyik legélvezetesebb retro indie játék, amely a kezembe került. Stílusa igazán egyedi, de ha mindenképpen kellene mondani valamit, akkor legjobban az akció és a toronyvédős játékok köze sorolnám. Mind a két rész teljesen lebilincselő, a dallamos chiptune zenék pedig a mai napig szép emlékeket idéznek bennem.
Az Escape Goat még most is fent van a gépemen, mert a plusz pályák kicsit nehezebbre sikerültek, mint az egész játék:) Ez már teljesen más vonal, nagyon fontos a logika az időzítés és az ügyesség. Platformer rajongók imádni fogjátok. Plusz egy jó hír: szeptember 10-én érkezik a második rész!

A játék minden platformra elérhető. Az Escape Goat tartalmaz pályaszerkesztőt és plusz pályákat, de netről is lehet szedni újabb csomagokat, ha meguntuk már azokat.
Az árazás szokásosan 0.25$-tól (57Ft) indul a Soulcaster II DRM Free verzióért, 1$-tól szerezhetünk Desura kulcsot és 2.99$-tól megkapjuk az első részt és az Escape Goat játékot is. A játék eredeti ára jelenleg: 3000Ft

A játékot itt vásárolhatjátok meg:
https://indiegamestand.com

Mi már szavaztunk, most rajtad a sor!

Escape Goat

Szavazz erre a játékra, hogy megjelenhessen a Steamen!

Mi már szavaztunk, most rajtad a sor!

Escape Goat 2

Szavazz erre a játékra, hogy megjelenhessen a Steamen!

komment