King Arthur's Gold - IndieGameStand

Visszatértem! 11 játékot sikerült bezsebelnem a nyári akció alatt és persze széjjel Mortaloztam magam, de most újult erővel folytatódik a naplózás!

Mától újabb akciót indított az IGS egy nem is akármilyen játékkal. A King Arthur's Gold valahol a Terraria és a Chivalry között helyezkedik el. Tulajdonképpen ez egy középkori teamdeathmatch, amelyben lehetünk lovaggal, íjásszal vagy éppen egy építővel, a cél a szokásos: végezz az ellenféllel. Ezen felül van még sandbox mód, de megtalálható a klasszikus multis módok és alfajai is.

kings arthur gold.jpg

A játék minden platformra elérhető és folyamatosan frissülő béta állapotban van. A kész játék Steamen is elérhető lesz és még egy pozitívum: a hivatalos oldalról bárki ingyenes kipróbálhatja a korlátozott demó verziót, amelyben megbizonyosodhatunk arról is, hogy egy eléggé nagy aktív táborral rendelkezik a játék, hiszen szinte mindegyik szerver tele van.
Az árazás szokásosan 0.25$-tól (57Ft) indul a DRM Free verzióért és 1$-tól szerezhetünk Desura kulcsot is még 3 napig. A játék eredeti ára jelenleg: 2275Ft

A játékot itt vásárolhatjátok meg:
https://indiegamestand.com
Demó és még több infó itt:
http://kag2d.com/en/

komment