2013. május 17. írta: ayo
Greenlight - Májusi érkezők

Tegnap este a Steam bejelentett 6 új címet, amelyek megkapták a Zöld Utat, hála nekünk felhasználóknak. Lássuk is őket:

steam_greenlight.jpg

Bleed: akció platform, nekem nagyon bejött bár viszonylag rövid. Ha jó árban adják, akkor szerintem mindenképp megéri annak, aki szereti az ilyet. Itt olvashattok róla még többet.

Game Dev Tycoon: pont tegnap sikerült végre kipróbálnom és nagyon megtetszett, sajna már nem tudtam rá szavazni, mert pont akkor jött a hír, hogy megkapta a zöld utat :) Nagyon várom! Demó itt.

The Legend: jó kis horror, a szokásos recept alapján: sötétség, ha van fény nagy ritkan, az is kialszik és persze egy elemlámpa. Én szeretem az ilyet, a grafika tetszett, reméljük jó lesz:)

Legends of Eisenwald: a sikeres Kickstarer után, ismét bizonyított a középkori rpg / stratégia játék. Sajnos még tesztelhető verziót nem tudtam belőle szerezni, de a videókból nem tűnt rossznak.

RIOT: szintén már bizonyított az Indiegogon, majdnem háromszor annyit tudtak összeszedni, mint cél! Nem is csoda, hisz ez talán az egyik legjobban várt játék. Gondolom mindenki emlékszik mondjuk a kanadai, az angliai vagy akár budapesti zavargásokra, nos a játékot ezek a valós szituációk inspiráltak. Ezeket az eseményeket élhetjük át a rendőrség és a zavargók szemszögéből igazi 8-bites grafikában. Ajánlott.

Stardew Valley: legjobban a Terrariához tudnám hasonlítani, csak itt az építés helyett a farmon gazdálkodás van a központban. A farmoláson kívül lehet majd rengeteget fejleszteni, fejlődni és persze új világokat felfedezni. A játékot akár négyen is játszhatjuk Co-op módban és több mint 80 achivementet ígérnek. Jó lesz:)

A legtöbb játék még koránt sincs kész. Ha érdekel valamelyik, akkor keresd a játék Greenlight profilján.
A hivatalos listát itt találjátok:
http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1569781302750532884

A játéknapló Greenlight Collectiont ezen a linken érhetitek el:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153258329

komment