Tomb Raider - Black Ops 2 - Xbox E3

Akkor kezdjük: Microsoft bemutatta az Xbox új rendszerét, ami igazábol egy kis Apple és Nintendo hatás. Sajnos a Nintendo múlt évben csak bemutatta a Wii U-t és nem forgalmazta, ezért könnyű volt lecsippenteni egy két hasznos darabot a Wii U ötletből és alkalmazni az Xboxra. Jó lesz, bár gondolom egyelőre majd az amerikaiak fogják élvezni, de nem is akarok erről annyira beszélni, mert jó-jó, de kevés az egyedi innováció. Jöjjön a lényeg.

A játék, amit azonnal akarok: Tomb Raider. HD-ben nézd:


Ennyi év után csináltak egy állat Tomb Raidert. Nem kell kétkezes szarral lövöldözni, nem kell összevissza ugrálva szenvedni egy-két résznél. Akció van. De végig és az új Lara is eléggé tetszetős. De mikor lesz már PC-n?!!! Akarom.

És persze Call Of Duty: Black Ops 2. A demó, ami megint csak azt mondja: "tudom mit fogsz venni novemberben". Szokásos egyből bele a nagy harcba kezdet, brutál fegyverek pl. egyik falon átlát-átlő (a tárazás ÁLLAT), minden széjjel robban, mehetünk majd repülővel 100 méterrel a város utcái fölött és persze rengeteg technológiai újítás. KELL.

komment