Ingyen Moonlighter és This War of Mine!

Lehet még fokozni az Epic ingyen játék osztogatását? - kérdeztem pár hete, amikor a kéthetes ajándékosztogatásról egyhetesre váltottak. Hát lehet, hiszen ezen a héten nem egy, hanem egyenesen két 11 Bit Studios által készített játékot is bezsebelhetünk teljesen ingyen!

moonlighter_this_war_of_mine.jpg

Az első játék a Moonlighter, ami annyiban tér el a megszokott rogue-like játékoktól, hogy itt tulajdonképpen azért járjuk a dungeonöket, hogy a kis boltunk készletét töltsük fel. Tehát a szokásos akció-RPG elemek mellett egy kis manager része is van a játéknak, hiszen nekünk kell majd pontosan megadni az árakat a termékek népszerűsége alapján. Egyébként nekem ez megint egy olyan játék, amit szívesen játszottam volna PC-n is, szóval ismét lekerült egy játék a kívánságlistámról, idén szerintem már nem fogok venni sok mindent, ha ez így megy tovább.

A másik játék a This War of Mine, amit talán többen ismertek, hiszen szinte minden fontosabb díjat megnyert a megjelenése idején. Ez nem csoda, mivel nem csak egy kiváló túlélős játék lett, hanem mert ez a játék képes volt megmutatni a háború igazi arcát, amikor az átlagemberek próbálják túlélni ezeket a szörnyű időket. Brutálisan sok érzelmet sikerült belerakni a játékba, szóval készüljetek fel arra, hogy ez most egy kicsit erősebb téma lesz a szokásos egyszemélyes akciójátékhoz képest. Mellesleg ez az a játék, amelynek a trailerében megszólal a Gyöngyhajú lány.

Az akció augusztus 1-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment