Ingyen Age of Wonders III és Divide By Sheep!

A sok Epic Game Store ingyenes játék után végre a Humble Bundle is kezd beindulni. És nem is akárhogyan, mivel a mostani akcióban nem holmi kis olcsó játékot, hanem egy komolyabb minőségi címet, az Age of Wonders III-at kínálja pár napig ingyen.

age_of_wonders_iii.jpg

A játékot leginkább a Heroes of Might & Magic-hez szokták hasonlítani, de tulajdonképp sokat merített a Civilization részekből is, szóval inkább a kettő ötvözetéről lehet beszélni. A harmadik rész érdekessége, hogy míg az első két rész a 2000-es évek elején készült, a harmadikra 11 hosszú évet kellett várni rajongóknak. A várakozás viszont nagyon is megérte, mivel méltó folytatása lett a sorozatnak, szóval ha kedvelitek a fent említett játékokat és már ki vagytok éhezve egy jó kis körökre osztott stratégiai játékra, akkor ez az ingyenes akció nektek szól, mert az Age of Wonders legfrissebb részét biztosan imádni fogjátok.

A játékot 30 euró helyett ingyen be tudjuk zsebelni Windows, OSX és Linux rendszerre egyaránt. Az akció szombat este 7-ig tart a Humble Bundle oldalán. A játékot a "Get the game" gombbal tudjátok beszerezni. Jó játékot!

És ezzel még nincs vége, mivel szintén mától ingyenes a Divide By Sheep, ami egy kicsit morbid, de jópofa, könnyed puzzle játék. A játék oldalán klikkeljetek az "Add to Account" gombra, ami hozzáadja a fiókunkhoz a játékot, telepíteni ráérünk később is. Az akció hétfő este 7-ig tart vagy a készlet erejéig, tehát érdemes minél előbb rányomni. Jó játékot!

divide_by_sheep.jpg

komment