2012. augusztus 27. írta: ayo
Steamgifts.com - Sorsolás: Eets

Mivel többen is kérdezték tőlem, hogy mi is az a steamgifts.com és hogy hogyan működik, ezért úgy gondoltam a következő sorsolást kivételesen ott fogom csinálni.

Steamgifts.com csak a lényeg:

1. Regisztráció

Kiemelném: Steam aloldala -> biztonságos.
A regisztrációhoz szükséges egy Steam Account, amin minimum 50$ értékü játék(ok) van . (ezt nem nehéz elérni pár 1$-os indie bundle megvételével)

2. Sorsolás

A sorsolásra pontokkal tudsz részt venni. Egy 10$-os játékra 10 ponttal tudsz jelentkezni. A pontokat felajánlások után kapsz. Ha valaki felajánl egy játékot, mondjuk legyen 20$ értékben, akkor annak az 5%-a, azaz 1 pont lesz pluszban.Maximum 300 pontig számolja + ami még fontos, hogy csak olyan játékra tudsz jelentkezni, ami nincs az accountodon, tehát arra mennek, hogy tényleg olyan játékot nyerj, amire tényleg vágysz.

3. Győzelem

Ha szerencsés vagy és a milliárdból ma te nyertél, akkor az oldal jelezni fog a főoldalon és kontaktolhatsz a felajánlóval. Jelenleg 1,325/4 a nyerési átlagom.

Tehát, ha van steamgiftes accountod, most itt a lehetőség, mivel egy privát (kis létszámú) giveaway-t indítok, ami 4 nap múlva ezen a címen lesz elérhető:

http://www.steamgifts.com/giveaway/ri0tg/eets

Képkivágás_4.PNG

komment