Fragment

A Fragment egy lopakodós sci-fi FPS, aminek az irányítás kissé problémás volt először, viszont ha van XBox kontrollerünk, akkor azon az irányítás jóval intuitívabb, mint az egér + billentyűzet. Ami viszont különlegessé teszi a játékot, az a benne található játékmechanikák összhatása.fragment.pngAdott főhősünk, aki képes egy „szellem testet” készíteni, akit irányíthatunk (így magára vonja az ellenségek figyelmét), felrobbanthatunk vagy helyet cserélhetünk vele. Azaz saját magunk csapattársává válhatunk – kissé skizofrén, tudom én. Ami külön tetszett, hogy a közellenségeket egy gombnyomással darabokra robbanthatjuk, majd a szél elfújja őket. Ez aztán a hatalom!

Bár a játék nem túl nagy és hosszú, vicces grafikákra így is futotta a fejlesztőknek, amiken jómagam is felvidultam. A poént nem lőném le, akit érdekel az tegye tiszteletét a játékban teljesen ingyen és bérmentve.

A játékot a Vancouver Film School tanulóinak egy csoportja fejlesztette Unity játékmotorban. A játékra ezen az oldalon lehet szert tenni:
https://projects.myvfs.com/games/GD27_fragment/

komment