Ingyen Killing Floor 2, Lifeless Planet, The Escapists 2!

Mától három játékkal lehetünk gazdagabbak, amiben a korábban ígért The Escapists 2 is benne van.

killing_floor_2_lifeless_planet_the_escapists_2.jpg

A Killing Floor 2 talán az egyik legismertebb 6 fős co-op zombigyilkolós játék PC-n, amivel a mai napig több ezren játszanak Steamen. A jó hír, hogy egy új frissítésben már előkészítették Epic-Steam crossplay lehetőséget, tehát semmilyen hátrányt nem szenved senki, ha itt szerzi be. Ha szeretnétek haverokkal egy igazán jót hentelni, akkor most itt a kihagyhatatlan alkalom, amikor az ár már nem lehet akadály senkinek, hogy becsatlakozzon.

A Lifeless Planet egy nem megszokott, de mégis nagyon hangulatos puzzle-platformer erős történetvezetéssel. A történetről nem szeretnék bármit is mondani, mert igazából akkor jó, ha semmit se tudtuk, mivel nagyon sok érdekes fordulatot tartalmaz. Az elejétől végig lebilincselő történet mellett a játék atmoszférája, ami még kiemelkedő, mivel remekül passzol az egész játék életérzéséhez mind grafikailag és mind zeneileg egyaránt. Nem egy hosszú játék, viszont tipikusan az a játék, amit nem felejt az ember, ha egyszer játszott vele, szóval mindenképp nézzetek rá egyszer.

A The Escapists 2 első része még múlt évben volt akciós, tehát aki beszerezte, annak most itt a folytatás. A második rész hasonlóan a börtönből való szökésről szól, amiben ismét kraftolhatunk, fejleszthetjük a karakterünket, miközben olyan mindennapi tevékenységeket kell elvégezni, mint a kondizás, zuhanyzás. Ha az első rész tetszett, akkor ez is fog, ha nem ismeritek, akkor nyugodtan lehet ezzel a résszel is kezdeni, hasonlóan jó lett ez is.

Az akció július 16-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek, hogy lecsapjon rá. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játék oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.