Ingyen Assassin's Creed Syndicate és Faeria!

Ezen a héten ismét két menő játékot szerezhetünk be ingyen az Epic-en.

assassin_s_creed_syndicate_es_faeria.jpg

Elsőként már megint egy AAA címet kapunk ajándékba, az 1868-as Londonban játszódó Assassin's Creed Syndicate-et, amit gondolom senkinek sem kell bemutatni. Volt már sok jó akcióban, de ingyen még soha, tehát itt az egyedülálló alkalom, hogy a jelenlegi 40 eurós ár helyett teljesen ingyen beszerezzétek.

A másik a Faeria, egy gyönyörű grafikával megáldott játék, aminek legjobban úgy tudnám belőni a stílusát, hogy egy építős, körökre osztott kártyás stratégia. A játékban szokásosan paklit építünk és a másik hős legyőzése a cél, csakhogy itt nem egyszerűen kirakjuk az asztalra a kijátszott kártyát, hanem ehhez építeni kell hexákból a pályát. Emiatt nem csak a kártyáinkkal kell taktikázni, hanem gondosan meg kell tervezni, miként építjük a pályát, mivel az egységeinket csak a megfelelő típusú saját hexáinkról indíthatjuk és majd onnan lépegethetünk tovább. Ez elsőre talán bonyolultnak hangzik, de 1-2 játék után simán bele lehet jönni. A játékot multiban is lehet játszani, de komoly egyszemélyes adventure módja is van, amit anno én nagyon bírtam.

Az akció február 27-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment