Ingyen The Bridge!

A The Bridge egy különleges puzzle-platformer indie játék, ami habár nem egy mostani játék, de anno annyira bírtam, hogy még egy rövid élménybeszámolót is írtam a kimaxolása után.

the_bridge.jpg

A játék egyik fontos eleme, hogy vissza tudjuk tekerni az időt, a másik pedig a grafika, ami teljes mértékben M. C. Escher stílusban készült. Ez nem csak látványos, hanem fontos része is, hiszen ez adja meg az igazi varázsát is a játékmenetnek, mivel a művészre jellemző egyedi perspektívákat és az azokhoz tartozó fizikát kell majd átlátni egy-egy logikai feladat megoldásánál.
A játék nem hosszú, anno nekem elsőre elég volt 3 óra a teljes kijátszáshoz, viszont utána elérhető lesz a mirror mód, amiben teljesen új oldalról kell megközelíteni az eddig ismert feladatokat.
A The Bridge-et én mai napig szoktam ajánlgatni, ha valami rövid, de minőségi logikai játékot keres valaki, szóval ingyen egy tuti befutó, ha szeretnétek egy jófajta puzzle játékkal játszani.

Az akció január 30-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!