Ingyen Horace!

Ezen a héten kivételesen egy kevésbé népszerű, de annál minőségibb címet ad teljesen ingyen az Epic, ami szerintem egy nagyon jó húzás, hiszen ezzel az akcióval biztosan még több ember ismerheti meg.

horace.jpg

A Horace egy történetorientált ügyességi platformer játék, ami hemzseg a popkulturális utalásoktól, poénoktól és tele van mini game-ekkel, amelyek egy-egy ismert játékot, játékmenetet dolgoznak fel. Önmagában a kreatív történet és a vicces kiegészítés simán elviszi a hátán az egészet, de szerencsére a fejlesztők nem feledkeztek meg a játékmenetről sem. A játék legfontosabb képessége a gravitációs cipő, amivel tulajdonképpen a pálya bármelyik síkján meg tudunk állni, emiatt erre alapszik a legtöbb ügyességi, logikai fejtörő és persze a boss harcok is.

Az akció január 23-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!