Ingyen SOMA és Costume Quest!

A Halloween alkalmából egy keményebb horror és egy aranyos halloweeni hangulatú kalandjátékot is beszerezhetünk az Epic-en.

soma_costume_quest_free_epic_games_store.jpg

A SOMA az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi horror játéka. A játékról sok mindent lehetne mesélni, például hogy mennyire zseniális a története vagy hogy mennyi újítást tudtak belerakni a stílusba a szintén méltán sikeres Amnesia után, de legjobban a steames értékelések alapján tudnám bemutatni a minőségét. A SOMA több mint 15 ezer értékelésből 96% pozitívot kapott egekig magasztaló leírásokkal, amit nem sűrűn látni, szóval eleve egy kimondottan ajánlott játékról beszélünk, ingyen pedig gondolom egyértelmű, hogy ez egy kihagyhatatlan alkalom.

A Costume Quest egy nagyon aranyos és könnyed kalandjáték. Halloween idején furcsa szerzemények járják a kisvárost és nekünk kell megtisztítani az utcákat. Szerencsére van egy szuper tehetsége a csapatunknak, át tudunk változni a jelmezünket ábrázoló figurára. A játék szokásosan hozza a Tim Schafer-féle Double Fine minőséget és az ahhoz tartozó vicces, szórakoztató hangulatot, szóval ha már épp elég volt a sok horrorból és szeretnétek kikapcsolódni, akkor a Costume Quest tökéletes választás lehet a hosszú hétvégére.

Az akció november 7-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!