Ingyen Alan Wake American Nightmare és >observer_!

A közelgő Halloweenre készít fel minket az Epic, mivel egy hétig rögtön két horror játékot is beszerezhetünk teljesen ingyen.

alan_wake_american_nightmare_observer.png

Az augusztusi ingyen Alan Wake osztás után most a kiegészítőt, az American Nightmare-t is be tudjuk szerezni. Ez voltaképpen a játék különálló kiegészítője, ami inkább csak egy kis spinoff rész lett, mint komoly folytatás. Sajnos az alapjátékhoz képest nem sikerült annyira jól, de legalább ezzel végre teljes lehet az Epic könyvtárunkban az Alan Wake kollekció.

Az >observer_ egy viszonylag friss játék a Layers of Fear alkotóitól, ami már műfajilag is eléggé egyedi, hiszen cyberpunk világgal ötvözi a horrort. A játék az egyszerű ijesztegetős jelentek helyett inkább a nyomasztó pszichedelikus hangulatteremtéssel, a képi világgal és a történetmeséléssel próbál a játékosra hatni. Játékmenetileg leginkább a séta-szimulátorokhoz áll közel, de azért jóval több szerepünk van benne, hiszen beszélgethetünk másokkal, kisebb puzzle feladatokat kell megoldani és nyomozni, amit mások fejében, azaz a gondolataikban tehetünk meg.
Egyébként ez megint egy olyan játék, amit már régóta kinéztem, mert annyi jót hallottam róla, szóval most ismét nagyon örülök, hiszen az Epic-nek hála megint egy játékkal csökkent a kívánságlistám.

Az akció október 24-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játékok beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor menjetek erre az oldalra, majd a játékok oldalán klikk a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment