Ingyen Rebel Galaxy!

Ezen héten nem sok minden történt az Epic Games háza táján, viszont szerencsére az ingyen játék osztogatás továbbra is pörög.

rebel_galaxy.jpg

A mostani ingyen játék a Rebel Galaxy, ami egy igazi űrszimulátor nagyon jó történettel, nyitott világgal és látványos űrcsatákkal. A játékot sokan hasonlítják a Wing Commanderhez, de igazából sokkal közelebb áll a 2000-es évek elején megjelent mára klasszikusnak számító Freelancerhez. A Rebel Galaxy legnagyobb előnye és egyben hátránya, hogy nem annyira mély, mint a többi űrszimulátor. A komoly fanatikusoknak ezért nem feltétlen ajánlott, viszont azoknak tökéletes, akik nem szeretnének több órát belemerülni a játék legapróbb részleteibe, csak beülni egy űrhajóba és simán élvezni az űrkalandot.

Az akció június 27-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment